2009. október 2., péntek

Az oldal születéséről

A Dunántúli Református Egyházkerület ezzel az oldallal egy újabb kommunikációs csatornát szeretne megnyitni a dunántúli reformátusság előtt. Szeretnénk egyházi közéletünk dolgairól eszmét cserélni, nem a szóbeszédek, pletykák szintjén, hanem a közös útkeresést, együttgondolkodást névvel is vállaló, leírt vélemények komolyságával.
Számtalan kérdés van, amiről lehet és kell is beszélnünk - itt megtehetjük. Le lehet írni egy véleményt, meglátást és arra lehet reagálni. Reménységünk szerint ezen a fórumon is olyan párbeszéd alakulhat ki, amely segít bennünket abban, hogy Jézus Krisztusnak jobb szolgái, követői legyünk, abban, amit ránk bízott hűséggel és felelősséggel tegyük dolgunkat.
Tartalmilag ez a blog is a Dunántúli Református Egyházkerület honlapjához tartozik, így az oldallal kapcsolatos kérdéseiket, véleményüket a már ismert email címre küldhetik el. Ugyanide várjuk írásaikat is.
Jó lenne, ha ezen a fórumon is beindulhatna párbeszéd, ezzel is segítve egymást és szolgálatunkat, hogy itt is egymás hite által épülhessünk!